INGEN LUNCHBUFFÈ

Varför serverar vi inte buffé på lunchen?

Folkhälsomyndigheten har bestämt att Sveriges restauranger måste ta till speciella åtgärder för att minska smittspridning av Coronaviruset.

För oss restaurangägare innebär det att ingen trängsel får förekomma i vår lokal, och att gästerna måste sitta vid ett bord när de äter. Gästerna måste hålla avstånd till varandra i lokalen, därför är inte buffé lämpligt att servera i dagsläget.

Bordsservering – innebär att personal måste bära ut mat och dryck till gästerna vid borden. Om det är möjligt utan trängsel och köer så går det bra att gästerna beställer och hämtar mat eller dryck vid en disk. Maten måste dock ätas vid ett bord.

Vi serverar numera en tillfällig lunchmeny med ett urval av ett dussin olika rätter från vår á la carte meny. Hoppas ni hittar något ni gillar från den och vill fortsätta stötta vår restaurang genom den här krisen. Tack för din förståelse!

Hej alla våra sushigäster

På grund av rådande situation kommer vi bara kunna servera sushi fredagar-söndagar för tillfället.

Vi är ledsna över detta beslut men hoppas ni har förståelse för detta då vi har behövt skära ner på personal.

Vi hoppas att ni fortfarande vill köpa mat från vår meny med en massa goda varmrätter resterande dagar då vi inte har sushi!

Allt stöd vi får från Er gäster är väldigt uppskattat. För att er lokala restaurang skall finnas kvar så behöver vi er hjälp just nu i dessa tuffa tider.

Köp med er mat hem och njut av den framför en film på Netflix!

Vänliga hälsningar,

Restaurang New City