INGEN LUNCHBUFFÈ

Varför serverar vi inte buffé på lunchen?

Folkhälsomyndigheten har bestämt att Sveriges restauranger måste ta till speciella åtgärder för att minska smittspridning av Coronaviruset.

För oss restaurangägare innebär det att ingen trängsel får förekomma i vår lokal, och att gästerna måste sitta vid ett bord när de äter. Gästerna måste hålla avstånd till varandra i lokalen, därför är inte buffé lämpligt att servera i dagsläget.

Bordsservering – innebär att personal måste bära ut mat och dryck till gästerna vid borden. Om det är möjligt utan trängsel och köer så går det bra att gästerna beställer och hämtar mat eller dryck vid en disk. Maten måste dock ätas vid ett bord.

Vi serverar numera en tillfällig lunchmeny med ett urval av ett dussin olika rätter från vår á la carte meny. Hoppas ni hittar något ni gillar från den och vill fortsätta stötta vår restaurang genom den här krisen. Tack för din förståelse!

Comments are closed.